Over mij

Wie ben ik

Mijn naam is Carry Lubbers en ik ben psychomotorisch kindertherapeut & theraplay therapeut. De wens om kinderen een onbezorgde jeugd te geven is mijn grootste drijfveer.

Toen ik zelf kind was heb ik het geluk gehad om een onbezorgde tijd te mogen beleven. Ik kon lekker spelen en mijn gang gaan, zonder mij druk te hoeven maken over de zaken waar hedendaagse kinderen mee te maken krijgen. Alles leek gewoon een stuk makkelijker te gaan dan het tegenwoordig gaat. Echter staat de tijd niet stil en is er in de afgelopen jaren veel veranderd in de wereld.

Toen ik jaren geleden stage liep bij een kinderopvang zag ik dit al gebeuren. Ik kreeg het gevoel dat kinderen steeds minder zorgeloos konden opgroeien en zo ontstond bij mij de wens om iets te doen, zodat ik toch een lach op het gezicht van zoveel mogelijk kinderen kon gaan toveren. Een droom werd werkelijkheid en in 2017 opende ik mijn praktijk als psychomotorisch kindertherapeut.

Wat bied ik

In mijn praktijk bied ik kinderen door middel van psychomotorische kindertherapie en theraplay de mogelijkheid om spelenderwijs te leren en ontwikkelen. Daarnaast help ik ouder/verzorger en kind bij het herstellen van de verbinding in hun hechtingsrelatie. Dit alles wordt volledig gedaan door aan te sluiten bij de behoefte van het kind.

Voor wie

De hulp die ik bied is bedoeld voor elk kind van basisschoolleeftijd en hun ouders/verzorgers.

 Bij welk probleem?

De kinderen die om wat voor reden dan ook geen onbezorgde kindertijd kunnen beleven zijn bij mij welkom.

 Met welk resultaat?

Met mijn hulpaanbod hoop ik te bereiken dat kinderen weer in zichzelf en hun omgeving kunnen gaan geloven en daarop te kunnen vertrouwen.